Защо може би все още сте необвързана?

Защо може би все още сте необвързани?

След като на 30 години успях да ударя дъното, попадайки във връзка, която ме изтезаваше емоционално и не знаех  как да се измъкна и възстановя от нея, започнах да се чувствам доста комфортно да бъда необвързана.
Вече много пъти се бях сблъсквала с болката и разочарованието, така че да бъда сама, ме караше да се чувствам в безопасност.
Тази конкретна връзка (преди 9 години), която ме тласна към едно отчаяно пътешествие в търсене на преодоляване на болката, в последствие да стана любовен консултант.

Моят коучинг подход произтича от идеята, че нашите мисли създават нашите резултати.

През последните пет години работих неуморно, за да стана експерт в това да помагам на жените да лекуват сърцето си чрез ума си. Дълбоко в себе си знаех, че наистина съм създателят на моята реалност и мога да излекувам най-тежката болка чрез съзнателно мислене, но и разбрах, че подсъзнателно мозъка ми ме кара да искам да съм сама, за да ме „предпази“. “

Най-накрая трябваше да призная, че бях необврзана не, защото онлайн запознанствата са гадни или градът , в който живея е гаден, или всички добри мъже бяха изчезнали завинаги, а защото травмата от предишната ми връзка беше причината, поради която си „забранявах“ да обичам отново.

Бях необвързана, защото продължавах да ИЗБИРАМ да бъда.

Бях необвързана, защото вярвах, че е много трудно да срещнеш правилния човек.

Бях необвързана, защото страхът ми да не бъда наранена беше по-силен от желанието ми да преживея епична любовна история, както в момента.

Бележка на редактора: Въпреки че тази статия използва местоимения от мъжки пол, съветите се отнасят за всички сексуални ориентации и полова идентичност.

И така, как го направих?

  1. Спрях да обвинявам минали неуспешни връзки и започнах да ги използвам като УРОЦИ. Ето КАКВО НАУЧИХ? Не мога да върна миналото, затова реших да търся в случилото се, какво може да ми послужи, а не какво ме е наранявало.
  2.  Влюбих се в себе си. Много мои клиенти се чувстват неудобно в този аспект на съвместната ни работа – както и аз преди. Но ако не сте истински влюбени в себе си, как можете да очаквате някой друг да бъде? Започнах да оценявам коя съм и като индивид, и като партньор (без действителен партньор) и започнах наистина да усвоявам стойността си и като двете. Да обичам себе си, означаваше редовно да си напомням колко се гордея с жената, която ставахи дасе развивам в различни области на живота си, със или без мъж.
  3. Изясних си за себе си какво бих нарекла идеалния мъж – съсредоточих се върху КАЧЕСТВАТА, които търсех в партньора. Исках емоционално достъпен мъж. Някой, който търси партньорство за цял живот. Исках да се смеем и да ни свързва силна химия. Не бях фокусиран върху това, как трябваше да изглежда – просто исках да се чувствам по определен начин около него. Исках да почувствам вродено доверие и комфорт в тялото си. Честността и лоялността също бяха важни за мен.
  4. Станах жената, с която моят идеален мъж би искал да бъде. Това не означава, че промених себе си заради Бъдещ г-н Единствен. Просто помислих каква трябва да бъда, за да съм равностойна на мъжа, който възприемах за идеален, който щеше да е в пъти по-различен от мъжете, които привличах до сега. Ако исках да привличам по-добри мъже, трябваше да стана по-добра. За мен това означаваше сериозно да се заема с бизнеса си. Имаше нещо, което много ме привличаше в това да съм шефчето на шефчетата и бях убедена, че ще привлича и бъдещия ми идеален партньор. За да развия бизнеса си и себе си като консултант, трябваше да увелича собствената си стойност и видях толкова ясно, как това увеличава и  стойността ми като партньор. При вас може да е нещо различно. В коя област смятате, че имате какво да подобрите? Вашите финанси? Здраве? Токсична връзка? Фокусирането върху подобряването на други области от живота ви със сигурност ще създаде пространство за пристигането на г-н Единствен.
  5. Подготвих се за неговото пристигане. Започнах да се съсредоточавам върху своето лично пространство и създадох реално физическо място за него. В банята си имах цяло чекмедже, което беше неговото с черна (мъжествена!) четка за зъби. Оставих празни рафтове и допълнителни закачалки за него в гардероба си. ТРЕНИРАХ СЕ ДА МИСЛЯ, ВСЕ ЕДНО ВЕЧЕ СЕ Е ПОЯВИЛ, например: „Аз съм толкова щастлива, че го имам, и той е толкова щастлив, има мен.“ Или: „ТОЛКОВА Е ХУБАВО е да се видим след дългия работен ден.“ Използвах въображението си и СЕ ЗАБАВЛЯВАХ да бъда жената в идеалната връзка ПРЕДИ пристигането му.
  6. Не допуснах лошите срещи да повлияят на желанието ми да го срещна. Нито една среща не беше загуба на време. Беше крачка по-близо до него. Отказах да си позволя почивки от запознанствата. Приех, че странните, неприятните срещи бяха просто част от процеса и нямаше да им позволя да убият вярата ми, че идеалният ми партньор определено е там някъде.
  7. Самоконсултирах се преди всяка среща. Точно преди първата ми среща с настоящия ми партньор се почувствах супер нервна, защото мозъкът ми беше решил, че вече го харесвам. Трябваше да се успокоя, защото от години смятах, че някой, който изглежда страхотно на екрана и не е страхотен в реалния живот. Затова спрях и намерих мисълта, създаваща тревожността ми: МНОГО ИСКАМ ДА СЕ ХАРЕСАМЕ! Звучи като невинна мисъл, но всъщност ми оказваше силен натиск. Разбрах, че ще бъде жалко, ако не се получеше нищо, но щях да го преживея, както предишните 100 скапани срещи. Нервите не изчезнаха напълно от тази нова мисъл, но се почувствах по-добре, отколкото бях в продължение на много години.

Имайте предвид, че да бъдете отговорна, за това че сте необвързана не е време, през което да се срамувате или да обвинявате себе си. Време е, в което да се възстановите, да израснете и да дадете приоритет на мечтите си.

Новият ми подход беше революционен и постоянно се шегувам с партньора си, че вече съм го била създала в съзнанието си.

Така че не забравяйте да се ЗАБАВЛЯВАТЕ като необвързана жена, излагайки себе си по съвсем нов начин. Ако се ангажирате с тези стъпки, със сигурност ще почувствате мощна смяна, която ще Ви НАМИРА толкова по-близо до партньора си мечта. Защо не го изстреляте?

Така че не забравяйте да се ЗАБАВЯТЕ като необвързана жена, използвайки новия метод. Ако го изпробвате стъпка по стъпка, със сигурност ще почувствате огромната промяна, която ще Ви ОТВЕДЕ толкова по-близо до мечтания ви партьор. Защо не пробвате?

[the_ad id=”1040″]

Източник: https://poosh.com/

Facebook
Email

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

За автора
Еми Стоянова

Привет!
Казвам се Емилия и по стечение на обстоятелствата съм създател на този сайт и автор на „Както си го направиш – наръчник за първи срещи“. Казвам по стечение на обстоятелствата, защото вече подминах 30 години и съответно имам известен опит във връзките.

Последно от блога
Последвайте ме
Галерия