Да речем, че сте били на първа среща и мъжът е успял да грабне вниманието ви – допаднал ви е. Така, че започвате да се чудите за идеи за втора среща, които да ви помогнат да стигнете до по-пикантните трета и четвърта среща?
Усещате симпатия на всички нива – духовно, интелектуално и физически. Прекарали сте няколко часа повече, отколкото планирахте, разхождахте се по плажа или може би сте споделили един сладолед. Не искахте срещата да свършва, но тя приключи с умопомрачителна целувка, която усетихте като електрически удар.
След невероятната първа среща, искате да измислите нещо още по-страхотно за втората.

Идеи за втората среща: Дейности

Ако искате да предизвикате вълнение, смях, и романтика, ето и няколко активности, с които можете да го направите. Не забравяйте, че забавлението заедно, спомага за производството на допамин в големи дози (хормон на доверието и привързаността):

  • Танци – особено в романтична обстановка
  • Отидете на stand up комедийно шоу, което ще накара двамата да се смеете
  • Посетете вълнуващо спортно събитие
  • Посетете но тематичен ресторант (непалски, испански, виетнамски)
  • Играйте на нещо – дартс, билиард и т.н.

Идеи за втората среща: Три вълшебни изречения, които привличат правилния човек

Всички тези дейности на втората среща могат да създадат вълшебни моменти на споделено забавление, романтика и вълнение, които увеличават интереса ви към него. Казвате си, искам той да се бори да ме спечели. Той е! Добре, но как да подпомогнете този процес?

Всъщност има три вълшебни изречения, които да използвате в края на втора среща, за да го впечатлите и да иска да ви спечели. Хиляди жени в нашата коучинг програма за любовни наставници са използвали тези изречения, за да увеличат шансовете новата им тръпка да ги ухажва. Въпреки че няма гаранции, помагат, ако той има интерес към вас.

В края на втората среща:

1. Направете му искрен комплимент.

2. Казвате му, че искате нещата да се случват бавно (и се срещате и с други мъже неангажиращо)

3. След това повтаряте комплимента.

Това е най-важното и уникално предложение по отношение на втората среща. Вие не лъжете в това, което му казвате. Направили сте искрен комплимент, за нещо което ви е харесало у него.
И ако ходите по срещи, продължете, все пак трябва да подхождате бавно и внимателно, преди да разберете какви са реалните намерения на мъжа срещу ва и съвпадат ли с вашите.

Затова се запитайте честно: Дали иска връзка? Пада ли си по вас? И накрая, наистина ли смятате, че би бил подходящ партньор за вас? Докато тези три критерия не са налице, аз съветвам дамите да излизат на срещи и с други хора, без секс. Само целувка и гушкане.

[the_ad id=“1040″]

Източник: https://lovein90days.com/

Facebook
Email

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

За автора
Еми Стоянова

Привет!
Казвам се Емилия и по стечение на обстоятелствата съм създател на този сайт и автор на „Както си го направиш – наръчник за първи срещи“. Казвам по стечение на обстоятелствата, защото вече подминах 30 години и съответно имам известен опит във връзките.

Последно от блога
Последвайте ме
Галерия