Останете необвързани, докато не срещнете мъж, които прави за вас тези 9 неща

Намирането на правилните човек изисква време, търпение и късмет.
Ако се чувствате самотни, може да се подхлъзнете да се обвържете с някой, който не е подходящ. Това е голяма грешка. Взаимоотношенията, основани на страха да не останем сами, не продължават дълго, защото в основата не са любовта и съвместимостта.
Вместо да се ангажирате с първия човек, който проявява интерес към вас, изчакайте този, който прави тези 9 неща:

1. Той ви кара да се чувствате щастливи и сигурни

Човек, който ви обича, винаги ще ви кара да се чувствате сигурни. Няма да се налага да предполагате какви са неговите мотиви или да се притеснявате какво прави, когато не сте заедно. Той ще ви кара да се чувствате желани, ценни и защитени. Няма да изпитвате ревност към неговите приятелки или колеги, защото знаете, че той никога няма да ви нарани.

2. Той спазва обещанията си

Ако вашият партньор следва плановете ви, само когато му е удобно, това означава, че не уважава времето ви. Добрият партньор ще се съобрази с общите ви ангажименти. Или ако се налага да  закъснее, ще ви уведоми и ще се извини. Няма да пропуска важни дати и годишнини.

3. Не се страхува да ви представи на семейството и приятелите си

Когато човек се влюби, той е нетърпелив да представи партньора си на другите важни хора в живота му. Търсете човек, който се гордее да се нарича ваш партньор. Ако не иска да ви интегрира в семейството или социалния си кръг, вероятно не ви вижда като дългосрочна перспектива. Никога не оставайте с някой, който иска да ви пази в тайна.

4. Той вярва в откритата, честна комуникация

Връзката, в която един или двамата партньори не могат да комуникират с другия, вероятно няма да продължи повече от няколко месеца. Ако не можете да имате откровен разговор с партньора си, е време да продължите напред без него. Всеки мъж, който претендира, че ви обича, няма да да ви лъже. Ако го хванете, че ви лъже, най-добре е да си тръгнете. Измамниците често повтарят грешките си.

5. Той не се страхува от обвързване

Ако искате дългосрочна връзка, трябва да изчакате човек с подобни цели. Може да звучи очевидно, но много жени инвестират време и енергия в мъжете, които ясно заявяват, че просто искат развлечение. Когато някой човек ви каже, че търси неангажираща връзка, повярвайте му. Не оставайте с него, надявайки се да промени мнението си.

6. Той признава, че му липсва вашата компания, когато не сте заедно

Мъжете се учат, че трябва да изглеждат силни и твърди по всяко време. Ако вашият партньор се чувства комфортно да признае, че не му харесва да сте наоколо, това е положителен знак, че той не само обича вашата компания, но и че може да бъде честен с вас.

7. Той живее според собствения си морален кодекс

Търсете си почтен човек, а не някой, който следва стадото. Такъв с ясна преценка за правилно и грешно. Човек, на който можете да се доверите, че ще вземе правилно решения, като се ръководи от принципи, вместо от удобство. Изберете някой, който се стреми да бъде най-добрата възможна версия на себе си.

8. Той ви защитава, когато сте уязвими

Ако той ви обича, никога няма да стои, когато някой ви обижда или ви сваля. Той ще се намеси, когато някой се опита да ви нарани, защото щастието и безопасността ви са важни за него. Той ще ви бъде верен и ще ви подкрепи, когато имате нужда.

9. Той иска да разрешавате проблемите

Във всички отношения има проблеми, но повечето могат да бъдат преодоляни, ако се справите с тях като екип. Ако вашият партньор не желае да разрешава проблемите, приемете това като предупредителен знак. Ако човек наистина ви обича, той ще седне и ще поговори с вас, за това което се е объркало, и как можете да го оправите.

Заслужавате човек, който ви поставя на първо място. Ако сте имали някакъв лош опит в запознанствата, този списък може да изглежда малко нереалистичен. Може би се питате: „Наистина ли има такива хора?“

Отговорът е „Да!“ Те могат да изглеждат като рядкост, но тези момчета наистина съществуват. Бъдете търпеливи, ще намерите подходящия партньор. Не се занимавайте с мъж, който не се отнася към вас с любов и уважение.

[the_ad id=“1040″]

Източник: powerfulmind.co

Facebook
Email

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

За автора
Еми Стоянова

Привет!
Казвам се Емилия и по стечение на обстоятелствата съм създател на този сайт и автор на „Както си го направиш – наръчник за първи срещи“. Казвам по стечение на обстоятелствата, защото вече подминах 30 години и съответно имам известен опит във връзките.

Последно от блога
Последвайте ме
Галерия