8 откровения на Синди Крауфорд

Скъпи, момичета!

Подбрала съм за вас 8 вдъхновяващи изказвания на зашеметяващата Синди Крауфорд, която откровено споделя, че е напълно земна, въпреки извесността си.

1. Винаги съм смятала, че красотата и увереността са синоними. Уверена ли си в себе си, излъчваш красота.

2. Опитвам се да си открадвам мигове за мен самата. Понякога става рано сутрин, за да се насладя на тихата още къща и да изпия чаша чай, преди да започне поредният луд ден. Или просто си правя бърза разходка край брега. Човек може да открие вътрешния си мир дори само за няколко минути.

3. Ако се държахме към себе си толкова добре, както се държим с най-скъпите си приятели, животът ни щеше да е толкова по-лесен и по-хубав. Това би бил най-големият дар, който можем да дадем на самите себе си.

4. Имам целулит, признавам. Но си казвам: „Майната му! Ще се съблека по бански!”

5. Жените ме виждат на кориците на списанията и си мислят, че аз никога нямам пъпки или торбички под очите. Трябва да разберат обаче, че това, което виждат, е плод на два часа с гримьор и фризьор. И добър фотограф. Плюс ретуширане на снимките от графичния дизайнер. Дори и аз не се събуждам всеки ден, изглеждайки като Синди Крофорд.

6. Разбира се, че семейството ти е твоят най-важен приоритет. Но заедно с това трябва да намериш време и сили да обърнеш внимание и на себе си. Да спортуваш, да се храниш здравословно, да свършиш нещата, които са важни за теб. Възможно е, ако си достатъчно организиран.

7. Не се опитвам да бъда перфектна в нищо. Перфектността е натоварваща и скучна.

8. Животът е тук. В този момент. На мястото, където си. Това, което правиш, е напълно достатъчно. Не е нужно да се справяш идеално през цялото време. Припомняй си това и ще почувстваш огромно облекчение. Тогава ще започнеш истински да живееш.

Надявам се статията да ви е харесала 🙂 Ако е така, споделете я с приятели 🙂

[the_ad id=”1040″]

Facebook
Email

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

За автора
Еми Стоянова

Привет!
Казвам се Емилия и по стечение на обстоятелствата съм създател на този сайт и автор на „Както си го направиш – наръчник за първи срещи“. Казвам по стечение на обстоятелствата, защото вече подминах 30 години и съответно имам известен опит във връзките.

Последно от блога
Последвайте ме
Галерия