Струва ли ти се, сякаш всички около теб с лекота привличат любовта, имат супер щастливи връзки, нямат търпение да се видят с половинките си и да им разкажат как е минал денят им…
Само след няколко месеца заедно вече мислят за сватба, съвместен живот и деца… Все едно животът им е една романтична комедия…

А ти все попадаш на неподходящия…

Не си сама! Истината е, че цели 90% от романтичните отношения НE попадат в графата “щастливи”.

Ето нещо, за което никой не говори:

Любовта не идва с наръчник. И често, изправени пред поредния проблем, вместо да взимаме рационални решения, разчитаме на миналия си опит и спомени, за да ръководим бъдещето си. Или питаме приятелките за съвет.

Няма нищо лошо в този подход. В крайна сметка това е една от многото роли, които приятелите играят в живота ни. Обаче има един често срещан капан…

Над 95% от хората често търсят съвет от хора, които или нямат опит от първа ръка, или са се сблъсквали предимно с неуспехи.

Помисли върху това: ако целта ти е да натрупаш богатство, ще търсиш ли съвет от някой, който печели по 1000 лева месечно?

Тогава защо ще търсиш съвет за личния си живот от приятелка, която не е имала успешна дългосрочна връзка? Или може би има, но се чувства нещастна в нея? Ако нейният партньор я унижава и я кара да се чувства зле, тя наистина ли е най-добрият източник на съвети? Да търсиш насоки от човек, който е правил същите грешки и е взел поуки от тях, има решение на проблема, и да те оборудва със знания как да похдодиш в бъдещи ситуации е най-мощното нещо, което можеш да направиш.

Но трябва да се довериш на правилния човек…

Само по този начин ще запазиш своята идентичност и ще покажеш на себе си, че си жена, която се цени и уважава. И скоро ще видиш как като огледало, ще усетиш същото отношение и в околния свят.

Представи си, че разполагаш с извор от знание, което може да те предупреди за всички “червени флагове”, всички знаци, на които трябва да обърнеш внимание, да различиш кога нещата са в твоя полза, и кога не. Дори в дългогодишни връзки често има фини нюанси, които ние, като жени, може да пренебрегнем.

И аз искам да те предпазя от тях...

Здравей, аз съм Емилия. Ти попадна на тази страница, защото желаеш да подобриш любовния си живот. Поздравявам те за това решение! Работата над себе си е инвестиция, което дава резултати във времето, и усилията ти скоро ще бъдат възнаградени.

Още от тийнейджърските ми години, когато започнах да изграждам приятелства с хора от срещуположния пол, усетих, че в мен се крие неподозирана мъдрост в областта на любовта.
От тогава до днес, преминах през различни фази, етапи, изпитах болки и се сблъсках с предразсъдъци в любовта… 

Но никога не съм повтаряла една и съща грешка два пъти.

Всички мои приятелки ме търсеха за съвети и аз често им помагах с идеи как да отговорят на съобщенията от партньорите им

Но аз правех много повече от това…

Учех се не само от своите, но и от грешките на другите.

Усвоявах на какви детайли да обърна внимание още в началото на връзката, спестявайки си ценно време и разочарования, като разбирам дали с този човек имам бъдеще още в началото, или няма смисъл да хабя време и енергия.

“Ако вече си казала на себе си “да, естествено, ти си млада и приятна на вид, мъжете обикновено обръщат повече внимание на младите жени“, бих искала да ти гарантирам, че…”

Проблемите в личния живот са едни и същи, без значение дали се случват в 20-те, 30-те, 40-те, 50-те години или по-нататък…

Да, на външен вид се различават, но в основата си говорим за едни и същи модели, които ако ти не си осъзната за тях, ще те преследват отново и отново

Ако ти се е случвало това, вината не е твоя!

За съжаление, светът, в който живеем, обръща много голямо внимание на образованието и професионалната ни реализация, но рядко се фокусира на обучението за лични взаимоотношения.
Моята първа книга “Както си го направиш – наръчник за първи срещи”, се продаде в над 6000 бройки, и над 95% от читателките ми отделиха от ценното си време, за да ми споделят колко много им е помогнала в любовния им живот.
Тъй като намирането на партньор е само началото, създадох този наръчник, за да помогна на жени като теб да вземат осъзнати решения и да разбират какъв точно е мъжът до тях, как да извлекат максимума от връзката и да бъдат винаги щастливи в личен план.

Щастието не е нещо, което се случва само в романтичните книги и филми. Щастието е избор, който правим всеки ден. И ТИ го заслужаваш! Заслужаваш да се чувстваш щастлива, спокойна и уверена във връзката си.

Представям ти "Дотук добре, а сега на къде? - наръчник за изграждане на успешна връзка"

Това е книга, посветена на взаимоотношенията. В нея разкривам всички възможни ситуации, които биха могли да доведат до нещастен край. Събрала съм десетки реални случки и много примери и практически насоки, базирани на научни изследвания, с които ще ти помогна да разбереш и избегнеш потенциални проблеми, с цел да изпиташ истинското щастие във връзката с партньора си.

Защо използвам истории и примери в книгата, вместо сухи факти и абстрактни идеи?

Историите са основна част от човечеството, служейки като средство за споделяне на опит, предаване на знания и усещане на съпричастност. Освен това, разказването на истории има уникалната способност да прави информацията по-лесна за запомняне.


Историите са чудесен начин да разбереш, че не си единствената, която 

минава през този път...
изпитва тези проблеми...
изживява тези разочарования…

Примерите и историите, които споделям в книгата, са всичко това, което ти трябва за да разбереш къде си грешила до сега, и как да предотвратиш подобни грешки в бъдещето.

Ето каква ценна информация получаваш след като си поръчаш Наръчника:

ОБРАТНА вРЪЗКА

А ето и какво казват читателите до сега:

Ани
5/5
"Благодаря ти за този страхотен наръчник и че си толкова откровена в него. Прочетох го на един дъх и сякаш имах нужда точно от това отрезвително хапче. Благодаря ти, че ми помогна и че помагаш на много други момичета. Желая ти много успехи, любов и щастие"
Теодора
5/5
"Здравей (надявам се няма проблем да ти говоря на Ти). Днес получих книгата ти, буквално я прочетох на един дъх - уникална с много полезно съдържание, съвети и примери. "Наитина в голямата част от ситуацията, припознах себе си. Определено ме грабна и се надявам да ми послужи полезно за вбъдеще. Уникална е , пожелавам ти успех!
М. Минкова
5/5
"Имам книгата и днес я прочетох - уникална е! Поздравления на Еми за четивото и реалните примери и добронамерени съвети! Благодаря за личното отношение, което получих към книгата."
Виктория
5/5
"Получих книгата по празниците и за жалост чак сега имах време да я започна. Чаках специален за мен момент, когато ще имам време да седна удобно с чаша чай и да започна да я чета. Искрено очарована останах от бележката, която беше прикачена към корицата! Благодаря много! Сега нямам търпение да стигна до последната страница!"

Този наръчник е създаден специално за жени като теб, които, без значение какво са преживяли в любовта до момента…

Винаги можеш да започнеш отначало. Винаги можеш да защитиш себе си и да си позволиш да изпиташ истинско щастие в личния си живот.
Ти заслужаваш да си обичана, обгрижвана и щастлива. Заслужаваш да реализираш мечтите си. Залужаваш да намериш подходящия партньор. 
Онзи, който ще те обича вечно. Онзи, който ще те отведе до олтара и ще реализира мечтата ти да станеш булка. Онзи, който ще те направи майка и ще отгледате заедно прекрасни деца. Онзи, който заслужава да бъде твой партньор и да те обича точно такава, каквато си.

И не си го получила до сега единствено защото не си била оборудвана с точните знания за това как да го постигнеш.
За щастие, този проблем вече е в миналотo.

Дори и да си посещавала психолог, дори и да си използвала услугите на брачен консултант, да си участвала в семинари и консултации за развиване на женската енергия, които струват стотици лева..

Всичко това може да води до временни резултати, но дали наистина си заслужават вложените пари и усилия?

Само срещу 21.95лв., книгата “Дотук добре, а сега накъде? наръчник за изграждане на успешна връзка” предлага отговори на абсолютно всички казуси, с които си се сблъскала или може би ще се сблъскаш в бъдеще, и ти указва правилните решения, преди да настъпи криза в любовния ти живот.

B&O

Имаш още въпроси? Може би тук ще откриеш отговорите…

Първата книга “Както си го направиш” се концентрира върху разбирането на мъжа до теб още в началото на вашия взаимоотношения, с цел да те защити, ако той не е подходящият.

“Наръчник за изграждане на успешна връзка – До тук добре, а сега на къде?” обаче разглежда връзките по-дълбоко, анализира какви проблеми може да имате или вече имате и как да ги решите.

 

Без значение колко опит имате в любовен план, ако не си си научила уроците, винаги ще има какво да те изненада.
Книгата е подходяща както за жени без никакъв опит, така и за жени, преживяли много и тежки разочарования.
Особено подходяща е за тийнейджърки, които тепърва навлизат в света на възрастните – ще си спестят много сълзи и болка.

Книгата е в помощ на всяка жена да получи по-дълбоко разбиране за динамиката на връзките, как да разпознае и преодолее потенциални проблеми, и как да изгради здрава и щастлива връзка.

Цената на книгата е 21.95лв.

С над 13-годишен опит в областта на връзките и 5 години активна професионална практика като любовен коуч и експерт, бях свидетел на стотици хиляди събития, разочарования и сценарии. Разбрах, че дори да изглеждат различно, но в същността си представляват няколко основни модели, които са решими при правилния подход. В тази книга ти представям тези модели и решения, които са ми помогнали да помагам на множество жени да преодолеят разочарованията и да намерят щастие в любовта.

99.5% от клиентите ми са изключително доволни, но ако случайно попаднеш в тези 0.05%, няма проблем. Свържи се с мен, за да обсъдим и решим възникналия проблем.

Изпращам книгите до 5 работни дни след заявка. Работя с куриерската фирма Еконт.

© LoveStyle Copyright 2023. All rights reserved