Епохата на разочарованията приключва сега

Разберете как да превърнете първата среща в забележително преживяване и как да различите мъжа, който наистина заслужава вашето внимание в този семинар, който ви дава 6-те Ключови Стъпки за Незабравима Първа Среща

За да можеш след това да си кажеш “ОБОЖАВАМ да съм жена”

Ако и твоите нощи изглеждат така...

Събуждаш се след поредната неуспешна среща и в главата ти напират мисли като…

Защо пак не се случиха нещата...

Сигурно има нещо, което правя грешно…

Може би имам твърде високи изисквания и очаквания…

Трябва да намеря начин да бъда по-добра, за да заслужа любовта, която търся…

Истинската любов наистина ли съществува?

Достойна ли съм да я изживея?

Ако и ти живееш с вярването, че сякаш всички мъже, с които се срещаш, не са правилните за теб…

Не си само ти така, прекрасна!

Това сковаващо усещане на страх, че каквото и решение да вземеш, все ще е грешно, защото сърцето ти е било разбивано толкова много пъти…

Болката да от инвестираните време, емоции и усилия…

Само за да откриеш, че човекът до теб не е правилният ОТНОВО…

Всички жени сме минавали от там.

И тази безкрайна ротация от надежди и разочарования е толкова изтощителна, че може да се прокрадне тихомълком въпросът съществува ли споделената любов и щастливият край (който всички очакваме от приказките за принцеси, нали?).

Ето какво всяка жена трябва да знае

Дори и в момента да се намираш сред поредната връзка, която започва с високи обещания и големи думи, но свършва с разочарование и липса на ангажимент, запомни това:

Можеш да излезеш от порочния кръг, в който партньорът ти в един момент да ти отделя необходимото внимание, да те залива с фалшиви обещания, без намерението да изгради истинска и стойностна връзка.

Можеш да излезеш от порочния кръг на страха, че отново ще изгубиш времето с някой, който не цени това, което му предлагаш.

Можеш да излезеш от порочния кръг на чувството, че си като магнит за мъже, които не са готови за истинска връзка…

Можеш да излезеш от този безкраен цикъл от разочарования и недоволство.

Ти можеш, и заслужаваш да бъдеш в щастлива връзка с мъжа на мечтите ти.

Кажи “ДА” на себе си… кажи “ДА” на любовния си живот

Здравей! Аз съм Емилия и трябва да призная, че и аз съм правила не малко грешки в любовта. За мен също е имало първи срещи, които не са били успешни.

Но когато излизаш с някого без да имаш идеята какво искаш да се получи и нагласата е „каквото стане“, може би крайният резултат няма да ти хареса.

Когато не обръщаш внимание на червените флагове в поведението, те започват да разрушават връзката ви след месеци или години.Така беше при мен и при още много мои приятелки, в момента и читателки.
В един момент си дадох ясната сметка, че макар любовта да е емоция, трябва да се вкара и разум и че само така можем да предпазим себе си от неподходящите мъже.
Разработих този семинар, с които да помагам и на други жени да преминат успешно през първите срещи и да открият Единствения.

Искрено вярвам, че всяка жена на света е създадена, за да бъде кралица в сърцето на точния за нея мъж, и съм посветила последните 12 години от живота си на това да помагам на жените да намерят любовта, без да губят излишно време, нерви и енергия с неподходящите за теб мъже.

С над 6000 броя продадени екземпляри на книгите ми “Както си го направиш – наръчник за първи срещи“ и “Дотук добре, а сега накъде – наръчник за изграждане на успешна връзка“, ежедневно получавам мейли и съобщения с въпроси на дамите, които опитват променят нагласите си и да открият правилния път.

 

Често срещнатите въпроси, които получавам, са:

Ако и вие се питате за тези неща, знайте, че сте на правилното място.

Готова ли си за живот, изпълнен със споделена любов?

Добре дошла в семинара

В този семинар разкривам 6-те най-важни и ключови стъпки, които обединяват всеки аспект на първата среща - от подготовката, през присъствието до сконфузното чудене какво да правиш и как да действаш след срещата.

След гледането на този семинар, ще можеш успешно да елиминираш несигурността и страха и да ги замениш с увереност и автентичност…

Ще бъдеш осъзната и ще знаеш за какво да бъдеш нащрек, ще се научиш да различаваш сигналите, които човека срещу теб ти изпраща…

И така ще си спестиш дни, месеци и дори години разочарования, сълзи и тъга.

А това пък ще ти помогне да осъзнаеш кой е точният за теб човек и с лекота да изградиш истинска връзка без стрес и напрежение именно с него.

Да, срещите и връзките могат да бъдат базирани на щастие, уважение и забавление и за двамата. И аз ще ти покажа как можеш да го достигнеш.

Ето какво ще научиш през тези 6 ключови модула в семинара:

Модул 1: Изкуството на Първата Среща – Как да Пресъздадеш Вълшебството

Първите впечатления са нещо, което не можем да направим два пъти. В този модул, ще се научите на тънкостите на първата среща, за да бъде тя успешна и незабравима.

След този модул, вие ще дадете старт на успешно ново начало на любовния ви живот. Ще спрете мислите “как можах да кажа точно това” и се научите да бъдете по – уверена и сигурна в себе си. А това, мили дами, се усеща от мъжете от километри.

Модул 2: Изкуството на Комуникацията – Как да Говорим със Сърце и Ум

В света на срещите, думите имат силата да променят всичко. И докато е важно да се изразяваме с истинско чувство, е не по-малко важно да знаем и какво точно да кажем... или да не кажем.

След завършване на този модул, вие ще бъдете готови да комуникирате с емпатия и увереност, и ще знаете как да оставите следа в сърцето и ума на човека отсреща.

Модул 3: Психологията “Чети Между Редовете” – Открий Неговите Скрити Намерения

Представете си способността да "прочетете" мъжа срещу вас, да разберете неговите истински намерения и да предвидите бъдещото му поведение още на първата среща. Това е мощно умение, нали? И сега ще ви науча на тънкостите около него.

В края на този модул, вие ще бъдете оборудвани с инструментите и знанията да разгадаете мистерията на мъжкия ум и да поставите своите граници и очаквания с осъзната увереност.

Модул 4: Навигация През Сложните Моменти – Бъди Готова За Всякакви Изненади

Как често сте се сблъсквали с неочаквани обрати по време на първа среща и не сте знаели как да реагирате? Този модул е посветен точно на тези моменти!

След завършване на този модул, вие ще бъдете оборудвани с практически стратегии за справяне с най-непредсказуемите и деликатни моменти по време на първите срещи и ще се научите да излизате от тези неудобни моменти с финес и грациозност.

Модул 5: Балансиране На Интимността - Какви Са Границите На Първата Среща?

Всеки момент от първата среща носи своите емоции и изкушения. Но докъде е добре да стигнем, когато става въпрос за близост?

С този модул ще се научите как да съчетаете страстта, привлечението и уважението към себе си, за да постигнете осмислена, автентична и вълнуваща първа среща.

Модул 6: Какво се случва след срещата?

След всяка първа среща идва моментът на рефлексия и въпроси.

Този модул ще ви научи да анализирате срещата и да може да реагирате по начин, който подчертава вашата стойност и автентичност. Същевременно ще се научите и да пазите своето сърце от поредното разочарование.

Ако искаш любовния роман в живота ти да има щастлив край, трябва първо да научиш началото. Време е да приключиш с грешните модели, които само те ограбват.

ЕТО КАКВО МОЖЕТЕ ДА ОЧАКВАТЕ СЛЕД СЕМИНАРА:

След като преминете през този семинар, ще…

Освободите себе си от стреса и несигурността, свързани с първите срещи, като станете експерт в това как да ги провеждате.

Откриете увереността да се представяте истински, без да се чувствате принудени да се променяте заради другите и да се поддавате на страха от отхвърляне.

Усвоите уменията да четете сигнали и да разбирате намеренията на партньора си, дори и ако той се опитва да ги скрие, като се освобождите се от страха от предателство и лъжи.

Ще бъдете подготвени за всяка ситуация, дори когато нещата не вървят по план – независимо дали става въпрос за неудачно място, неподходяща облекло или неочаквана реакция.

Създавате връзки, които са истински и заслужават вашето внимание. Ще преодолеете обичайните препятствия и капани на първите срещи и ще се освободите от пречките, които обикновено търпите.

Откриете радостта от всяка среща, дори и когато не завърши с перфектния изход, като научите как да цените процеса и уроците от него. Открийте дълбокото удовлетворение във всяка стъпка от пътя.

Установите контрол над своя любовен живот и го превърнете в едно вълнуващо пътешествие на самооткриване и растеж.

Какво казват нашите клиентки:

Този семинар промени начина, по който гледам на първите срещи. Особено ценна беше информацията за това как да се справям със сложните моменти. Сега се чувствам много по-уверена и готова за истинска любов.
Ива
34г.
Като жена, която е имала много неуспешни срещи, семинарът ми даде нова перспектива. Модулът 'Психологията “Чети Между Редовете”' ми помогна да разпознавам скритите намерения и да избирам по-внимателно
Ана
42г.
Семинарът е страхотен! Научих много за установяването на граници и защо е важно да съм вярна на себе си. Сега се чувствам много по-подготвена за първите срещи и връзките като цяло
Десислава
26г.

Пътят към щастливия любовен живот и качествена връзка минава през…

Първата среща.

И вие като обогатявате себе си със знания и умения за успешен старт на връзката, си давате право да живеете един щастлив и пълноценен романтичен живот.

Можете да посещавате дълги и скъпи сесии с консултант или психотерапевт, които бавно и поетапно ви насочват към същото това осъзнаване…

Но една сесия, колкото и обещаваща да звучи, рядко е достатъчна. Стандартно са ви необходими поне 10-15 срещи, за да достигнете до началото на истинската промяна. Това означава инвестиция, която надхвърля 500 лева само за началните сесии…

И ще отделите месеци, дори години, за да откриете това, което тук обхващаме в рамките на 6 модула.

Моята цел е да ви предоставя същността на същите тези знания и умения в един кратък, интензивен курс, който обещавам ви, ще промени посоката на любовния ви живот. Не само ще спестите време и пари, но и ще придобиете незабавна яснота и насока, която може да приложите и да видите резултатите веднага.


А ето и каква е инвестицията за семинара “Всичко за перфектната първа среща”

Семинар

119.99 лева

VIP Семинар

351.98 лева

149.99 лева

2 седмици след като заплатите семинара, ще получите мейл, чрез който щеможете да зададете въпроса, който най-много ви вълнува в момента и по време на коучинг сесията ще отговоря на него (анонимно)

Семинарът “Всичко за перфектната първа среща” не е просто инструкция за запознанства. Не са и просто съвети базирани на личен опит.

Нещата, които казвам са практически насочени, базирани на научни изследвания и са готови да ви помогнат започвайки още днес, още сега. Това е ключът към вашето преоткриване, към разбирането на вашите желания, нужди и граници. 

Успешната първа среща не трябва да е трудна.

Не трябва да бъде игра на предположения или да ви отнема цялата енергия.

И вярвайте ми, за да промените своята съдба в любовта, не са ви нужни години опит, безброй срещи, сълзи или разочарования.

Моята мисия? Да ви насоча към пътя, по който можете да откриете истинската любов и да живеете живот, изпълнен с искрени и любящи отношения с точният за вас човек!

Това, че до момента нищо не е проработило не означава, че проблема е във вас.

Просто до сега не сте имали правилната стратегия – план, създаден специално за вас… от вас!

Затова забравете за миналите неуспехи и се подгответе за ново начало.

Всеки път, когато изберете да продължите напред, се ражда нова ваша версия.

Версия, която е готова да се впусне в приключение и е готова да открие истинската любов.

Това е ВАШЕТО време, и вашата възможност да преоткриете себе си и любовта.

Нека този семинар бъде вашият компас в това емоционално пътешествие и да ви помогне да откриете истинската сила и увереност в себе си, докато навигирате през сложните моменти на първите срещи и изграждате дълготрайни и истински отношения с точният за вас човек.

Имаш въпроси?

може би тук ще намериш отговорите

О: Не, семинарът е подходящ както за начинаещи, така и за хора с опит в срещите. Обясненията са ясни и достъпни за всички.

О: С твоята регистрация ще имаш достъп завинаги.

О: Семинарът включва техники или практики, които не са включени в книгата. Двете неща са взаимодопълващи, но не се препокриват като информация.

О: Моля, изпратете имейл на [вашата електронна поща] и нашият екип ще се свърже с вас възможно най-скоро.

О:

След направеното плащане ще получиш имейл за потвърждение и регистрация в портала, където ще те чака и уебинара. Достъпът ще бъде активиран след регистрация през имейла ти.

О:

Разбирам вашите опасения и съжалявам, че семинара не отговори на вашите очаквания. Тъй като предоставяме цялостната информация от семинара веднага, поради нейния дигитален характер, не можем да предоставим възстановяване на сумата. Обаче сме на разположение да помогнем с допълнителна информация или ресурси, ако това може да ви бъде полезно.

© LoveStyle Copyright 2023. All rights reserved