Разберете как да превърнете първата среща в забележително преживяване и как да различите мъжа, който наистина заслужава вашето внимание в този 60-минутен уебинар, който ви дава 6-те Ключови Стъпки за Незабравима Първа Среща
За да можеш след това да си кажеш “ОБОЖАВАМ да съм жена”
Епохата на разочарованията
приключва сега
Ако и твоите нощи изглеждат така…

Събуждаш се след поредната неуспешна среща и в главата ти напират мисли като…

Защо пак не се случиха нещата…

Сигурно има нещо, което правя грешно…

Може би имам твърде високи изисквания и очаквания…

Трябва да намеря начин да бъда по-добра, за да заслужа любовта, която търся…

Истинската любов наистина ли съществува?

Достойна ли съм да я изживея?

Ако и ти живееш с вярването, че сякаш всички мъже, с които се срещаш, не са правилните за теб…

Не си само ти така, прекрасна!

Това сковаващо усещане на страх, че каквото и решение да вземеш, все ще е грешно, защото сърцето ти е било разбивано толкова много пъти…

Болката да от инвестираните време, емоции и усилия…

Само за да откриеш, че човекът до теб не е правилният ОТНОВО…

Е споделена…

Всички жени сме минавали от там.

И тази безкрайна ротация от надежди и разочарования е толкова изтощителна, че може да се прокрадне тихомълком като поставяне под въпрос за истината за споделената любов и щастливият край (който всички очакваме от приказките за принцеси, нали?).

Ако и ти живееш с вярването, че сякаш всички мъже, с които се срещаш, не са правилните за теб…

Не си само ти така, прекрасна!

Това сковаващо усещане на страх, че каквото и решение да вземеш, все ще е грешно, защото сърцето ти е било разбивано толкова много пъти…

Болката да от инвестираните време, емоции и усилия…

Само за да откриеш, че човекът до теб не е правилният ОТНОВО…

Е споделена…

Всички жени сме минавали от там.

И тази безкрайна ротация от надежди и разочарования е толкова изтощителна, че може да се прокрадне тихомълком като поставяне под въпрос за истината за споделената любов и щастливият край (който всички очакваме от приказките за принцеси, нали?).

Ето какво всяка жена трябва да знае

Дори и в момента да се намираш сред поредната връзка, която започва с високи обещания и големи думи, но свършва с разочарование и липса на ангажимент, запомни това: :

Кажи “ДА” на себе си… кажи “ДА” на любовния си живот

Здравейте! Аз съм Емилия и преди години, бях като магнит за неподходящите мъже. В търсенето на съвети се обърнах към приятелки, които се бореха със същите проблеми. Без конкретна цел и план, продължавах да ходя на срещи, и се опитвах да изградя връзки с мъже, които рано или късно показваха истинската си същност. Те не ме караха да се чувствам щастлива и обичана. Изпадах в грешки, но и се учех от тях. И накрая осъзнах: Аз заслужавам щастието, което търся. И мога да преобразя любовния си живот. Трябваше ми само вътрешна увереност и план, по който са вървя. Днес помагам на други жени да преминат през този труден период от личният им живот. Искрено вярвам, че всяка жена на света е създадена, за да бъде кралица в сърцето на точния за нея мъж, и съм посветила последните 12 години от живота си на това да помагам на жените да намерят любовта, без да губят излишно време, нерви и енергия с неподходящите за теб мъже. С над 6000 броя продадени екземпляри на книгите ми “Както си го направиш – наръчник за първи срещи“ и “До тук добре. А сега накъде – наръчник за успешна връзка“, ежедневно имам съобщения на имейла и в личните ми съобщения с въпроси на дамите, които опитват променят нагласите си и да открият правилния път.

Често срещнатите въпроси, които получавам, са:
Ако и вие се питате за тези неща, знайте, че сте на правилното място.
Готова ли си за живот, изпълнен със споделена любов?

Живот, в който да можеш да видиш истинските намерения на човека срешу теб само след един разговор?

Живот, в който да си знаеш цената и да не падаш по- надолу от това, което наистина заслужаваш (а то е да си щастлива, обичана, ценена)?

Живот, в който грижите, вниманието и комплиментите ще са норма, а не лукс?

Живот, в който ти си в центъра на любовната ви вселена?

Добре дошла в уебинара
“Всичко за перфектната първа среща”

В този уебинар разкривам 6-те най-важни и ключови стъпки, които обединяват всеки аспект на първата среща – от подготовката, през присъствието до сконфузното чудене какво да правиш и как да действаш след срещата.

След гледането на този уебинар, ще можеш успешно да елиминираш несигурността и страха и да ги замениш с увереност и автентичност…

Ще бъдеш осъзната и ще знаеш за какво да бъдеш нащрек, ще се научиш да различаваш сигналите, които човека срещу теб ти изпраща…

И така ще си спестиш дни, месеци и дори години разочарования, сълзи и тъга.

А това пък ще ти помогне да осъзнаеш кой е точният за теб човек и с лекота да изградиш истинска връзка без стрес и напрежение именно с него.

Да, срещите и връзките могат да бъдат базирани на щастие, уважение и забавление и за двамата. И аз ще ти покажа как можеш да го достигнеш.

Ето какво ще научиш през тези 6 ключови модула в уебинара:

Първите впечатления са нещо, което не можем да направим два пъти. В този модул, ще се научите на тънкостите на първата среща, за да бъде тя успешна и незабравима.

Модул 1: Изкуството на Първата Среща – Как да Пресъздадеш Вълшебството

Разкрийте кои са на най-добрите и най-лошите места за първа среща и как те определят тона на вашата връзка (това е по-важно, отколкото си мислиш).

Научете идеалния часови интервал за първа среща, и защо не всяко време е подходящо за това..

Открийте стиловите тайни на обличане, които ще ви помогнат да се чувствате красиви, уверени и специални.

Разбери кои са темите, които ще запалят искрата и гарантират непринуден разговор?

Кои са тези, които е добре да бъдат избягвани?

След този модул, вие ще дадете старт на успешно ново начало на любовния ви живот. Ще спрете мислите “как можах да кажа точно това” и се научите да бъдете по - уверена и сигурна в себе си. А това, мили дами, се усеща от мъжете от километри.

Модул 2: Изкуството на Комуникацията – Как да Говорим със Сърце и Ум

В света на срещите, думите имат силата да променят всичко. И докато е важно да се изразяваме с истинско чувство, е не по-малко важно да знаем и какво точно да кажем... или да не кажем.

Разгадайте "малките грешки" в поведението, които може да ви коства срещата.

Научете забранените думи и фрази, които могат да превърнат магията на момента в неловък момент. Нека бъдем готови "за всеки случай".

Открийте стиловите тайни на обличане, които ще ви помогнат да се чувствате красиви, уверени и специални.

След завършване на този модул, вие ще бъдете готови да комуникирате с емпатия и увереност, и ще знаете как да оставите следа в сърцето и ума на човека отсреща.

Модул 3: Психологията “Чети Между Редовете” – Открий Неговите Скрити Намерения

Представете си способността да "прочетете" мъжа срещу вас, да разберете неговите истински намерения и да предвидите бъдещото му поведение още на първата среща. Това е мощно умение, нали? И сега ще ви науча на тънкостите около него.

Открийте 6 ключови психологически показатели, които ви дават дълбоки инсайти за мъжете, с които излизате.

Разберете какви са истинските намерения зад думите и действията му, и дали той е наистина "единствения" или просто следва моментните си желания.

Научете как да предвидите бъдещото му поведение към вас, дали ще ви цени и уважава или ще ви вземе за даденост. А това ще ви спести много главоболия (и разбити сърца).

В края на този модул, вие ще бъдете оборудвани с инструментите и знанията да разгадаете мистерията на мъжкия ум и да поставите своите граници и очаквания с осъзната увереност.

Модул 4: Навигация През Сложните Моменти – Бъди Готова За Всякакви Изненади

Как често сте се сблъсквали с неочаквани обрати по време на първа среща и не сте знаели как да реагирате? Този модул е посветен точно на тези моменти!

Как да реагираме, ако той внезапно сподели, че е в отношения с друга жена? Тази ситуация може да бъде подмолна, но след този модул ще знаете как да отговорите с достойнство и решителност.

Как да използваш времето като твой съюзник? Разбери каква е продължителността на перфектната среща - без разочарования и скука, без неясноти и несигурност.

Как да подходите така, че да оставите желание за повече и да установите качествено начало на вашата връзка?

Обсъждаме и деликатният въпрос със сметката: Кой трябва да плати по време на първата среща? След това видео ще можете да вземете информирано решение, което отговаря на вашите ценности и очаквания.

След завършване на този модул, вие ще бъдете оборудвани с практически стратегии за справяне с най-непредсказуемите и деликатни моменти по време на първите срещи и ще се научите да излизате от тези неудобни моменти с финес и грациозност.

Модул 5: Балансиране На Интимността - Какви Са Границите На Първата Среща?

Всеки момент от първата среща носи своите емоции и изкушения. Но докъде е добре да стигнем, когато става въпрос за близост?

Ще разбием митовете: Много са предразсъдъците за това какво е "нормално" и "подходящо" на първа среща. Разберете какво наистина значи да следваш собствените си стандарти и усещания.

Ще се научите да слушате себе си. Как да разпознаете и интерпретирате своите чувства и интуиция, така че да вземете решения, с които да се чувствате комфортно и уверено.

Поставяне на Граници: Научете се да комуникирате своите граници елегантно и уверено, без да изгубвате връзката и интереса с вашия партньор.

С този модул ще се научите как да съчетаете страстта, привлечението и уважението към себе си, за да постигнете осмислена, автентична и вълнуваща първа среща.

Модул 6: Какво се случва след срещата?

След всяка първа среща идва моментът на рефлексия и въпроси

Какво да правите, когато нещата не са минали според очакванията или когато изпитваме съмнение?

Какво да правите и как да реагирате, ако той не ви пише след срещата?

Как да анализирате срещата, и да определите дали той е за вас, дори и ако срещата не е минала по план?

Този модул ще ви научи да анализирате срещата и да може да реагирате по начин, който подчертава вашата стойност и автентичност. Същевременно ще се научите и да пазите своето сърце от поредното разочарование.
Ако искаш любовния роман в живота ти да има щастлив край, трябва първо да научиш началото. Време е да приключиш с грешните модели, които само те ограбват.
ЕТО КАКВО МОЖЕТЕ ДА ОЧАКВАТЕ СЛЕД УЕБИНАРА:

След като преминете през този уебинар, ще…

Освободите себе си от стреса и несигурността, свързани с първите срещи, като станете експерт в това как да ги провеждате.Откриете увереността да се представяте истински, без да се чувствате принудени да се променяте заради другите и да се поддавате на страха от отхвърляне.

Усвоите уменията да четете сигнали и да разбирате намеренията на партньора си, дори и ако той се опитва да ги скрие, като се освобождите се от страха от предателство и лъжи.

Ще бъдете подготвени за всяка ситуация, дори когато нещата не вървят по план – независимо дали става въпрос за неудачно място, неподходяща облекло или неочаквана реакция.

Създавате връзки, които са истински и заслужават вашето внимание. Ще преодолеете обичайните препятствия и капани на първите срещи и ще се освободите от пречките, които обикновено търпите.

Откриете радостта от всяка среща, дори и когато не завърши с перфектния изход, като научите как да цените процеса и уроците от него. Открийте дълбокото удовлетворение във всяка стъпка от пътя.

Установите контрол над своя любовен живот и го превърнете в едно вълнуващо пътешествие на самооткриване и растеж.

Пътят към щастливия любовен живот и качествена връзка минава през…

Първата среща.

И вие като обогатявате себе си с тези знания, си давате право да живеете щастлив и пълноценен романтичен живот.

Можете да посетите серия от персонални консултации с любовен консултант или психотерапевт. Но това ще отнеме месеци или дори години от вашето време, и хиляди левове от банковата ви сметка, за да достигнете до същите разбирания и умения.

Или можете получите същите тези ключови умения и знания за точно 60 минути от вашето време,при това на много по-достъпна цена.

Моята цел е а да ви дам  максимална стойност за инвестицията, която правите в себе си – инвестиция не само в пари, а и във време.

Получете всички необходими знания и умения за успешна първа среща с нашия уникален уебинар за само ………………………………

Това е малка инвестиция, когато говорим за вашия бъдещ успех в личните връзки!

Уебинарът „Всичко за перфектната първа среща“ не е просто инструкция за запознанства. Не са и просто съвети базирани на опитност.

Това е ключът към вашето преоткриване, към разбирането на вашите желания, нужди и граници. Нещата, които казвам са практически насочени, базирани на научни изследвания и са готови да ви помогнат започвайки още днес, още сега.

Успешната първа среща не трябва да е трудна.

Не трябва да бъде игра на предположения или да ви отнема цялата енергия.

И вярвайте ми, за да промените своята съдба в любовта, не са ви нужни години опит, безброй срещи, сълзи или разочарования.

Моята мисия? Да ви насоча към пътя, по който можете да откриете истинската си стойност и да живеете живот, изпълнен с искрени и любящи отношения с точният за вас човек!

 

 

Дори ако сте преминали през безброй срещи, които са завършили с разочарование…

Дори ако сте чели множество книги и статии за „правилата“ на срещите…

Дори ако сте се опитвали да следвате съвети от приятели или да промените себе си, за да отговаряте на очакванията на другите…

И дори ако се чувствате изчерпани от всички опити да откриете истинска любов…

Това, че до момента нищо не е проработило не означава, че проблема е във вас.

Просто до сега не сте имали правилната стратегия – план, създаден специално за вас… от вас!

Затова забравете за миналите неуспехи и се подгответе за ново начало.

 Всеки път, когато изберете да продължите напред, се ражда нова ваша версия. 

Версия, която е готова да се впусне в приключение и е готова да открие истинската любов.

Това е ВАШЕТО време, и вашата възможност да преоткриете себе си и любовта.

Нека този уебинар бъде вашият компас в това емоционално пътешествие и да ви помогне да откриете истинската сила и увереност в себе си, докато навигирате през сложните моменти на първите срещи и изграждате дълготрайни и истински отношения с точният за вас човек.

Въпроси & Oтговори:

Q

Каква е продължителността на уебинара?

A

Уебинарът продължава около 60 минути, разделен на 6 секции. Не е необходимо да го гледаш наведнъж

Q

Трябва ли да имам предишен опит или знания по темата за срещите и любовта, за да участвам?

A

Не, уебинарът е подходящ както за начинаещи, така и за хора с опит в срещите. Обясненията са ясни и достъпни за всички.

Q

Колко време ще имам достъп до уебинара?

A

С твоята регистрация ще имаш достъп завинаги.

Q

С какво уебинара се различава от книгата?

A

Уебинарът включва техники или практики, които не са включени в книгата. Двете неща са взаимодопълващи, но не се препокриват като информация.

Q

Имам технически проблеми с достъпа. Какво да правя?

A

Моля, изпратете имейл на [вашата електронна поща] и нашият екип ще се свърже с вас възможно най-скоро.

Q

Колко време след заплащането ще имам достъп до уебинара?

A

След направеното плащане ще получиш имейл за потвърждение и регистрация в портала, където ще те чака и уебинара. Достъпът ще бъде активиран след регистрация през имейла ти.

Q

Информацията в уебинара не е подходяща за мен. Искам си парите обратно.

A

Разбирам вашите опасения и съжалявам, че уебинара не отговори на вашите очаквания. Тъй като предоставяме цялостната информация от уебинара веднага, поради нейния дигитален характер, не можем да предоставим възстановяване на сумата. Обаче сме на разположение да помогнем с допълнителна информация или ресурси, ако това може да ви бъде полезно.

Step out of your comfort zone
And challenge yourself to a complete lifestyle overhaul!
Lorem Ipsum is dummy text

© Copyright 2021. All rights reserved