Изморихте ли се от срещи, които не водят до нищо? Искате ли да увеличите шансовете си за дългосрочна и щастлива връзка?

Отключете тайните за намиране и привличане на висококачествени мъже с най-продаваната книга на Лана Броз: Изкуството да се срещате с висококачествен мъж

Уморени ли сте от срещи, които не водят до нищо, не стигат до никъде или просто преминават зле?

Ходенето по срещи може да бъде истински кошмар. Понякога има нужда да насочим фокусът си навътре към нас. Опознавайки и усъвършенстайки се преди да отидем на среща, може да увеличи шансовете си тя да премине в дългосрочна и щастлива връзка. Пълна с точни примери, практически съвети, трикове и идеи, които да ви помогнат да подобрите себе си „Изкуството да се срещаш с класни мъже“ е точно това, което ви трябва преди да започнете да излезете на сцената на запознанства и да се впуснете в търсене на любовта.
Тази книга се фокусира върху първите няколко срещи и ще ви научи:

…и много повече!

Защо книгата ще ви помогне подобрите любовния си живот драстично и дългосрочно?

Как е оценена книгата в Amazon

Ето и какво споделят читателките

Помага за по-щастлив живот, не само за по-добри срещи

Лана предоставя наистина изчерпателно ръководство как да се справим със срещите. Тя разказва как се е озовавала от една катастрофална връзка в друга, докато не се е взела в ръце. В основата на нейната история съвети за срещите е нещо старомодно, но ценно като злато и то е да живеем страхотен и щастлив живот, независимо дали излизаме с някого или не. Уроците по самочувствие и и как да живеем като стойностен човек, са безценни за всеки. Лана предлага толкова много указателни табели за това как да забележим не само тези, които биха ни загубили времето, но и как ние сами понякога го правим. И това води до това защо трябва да се откажете от срещата си или защо срещата ви зарязва вас. Прочетете книгата заради житейските уроци, ако сте необвързани и използвайте всичко вътре, за да намерите подходящия.

Страхотна

Смислена, полезна и добре написана

Изненадващо полезна!

Все още не съм навършила 30 години, но се радвам, че открих тази книга. Пълна е с изненадващо ценни и проницателни съвети специално за жени, които искат да се срещат с класни мъже. В днешно време е трудно да се намерят готини мъже и още по-трудно да такива, с които наистина бихте могли да имаме връзка. Тази книга е чудесен наръчник за жените, да се ориентират безпроблемно в света на срещите и да се представят по начин, който подчертава качествата им на стойностни жени. Браво на авторката!

Ценна!

Тази книга е пълна с мъдрост! Целевата аудитория са жени, които са готови да направят промяна и тези, които искат да научат за промяната. Промяната означава работа. Работа, която си заслужава в дългосрочен план. Има някои разлики във формулировката от американския английски език, но тя излага гледната си точка с брутална честност, която е необходима, когато се правят неща, променящи живота. Много добре!

6 причини, заради които трябва да притежавате „Изкуството да се срещаш с класни мъже“:

Причина #1:

Книгата е пълна с практически идеи, съвети и техники, които можете да приложите още утре

Причина #2:

Всички примери и истории са съвсем реални и са сбор от личния опит на авторката, този на клиентите и близките й

Причина #3:

Книгата се чете много леко, сякаш си говориш с добра приятелка

Причина #4:

Книгата ще ви помогне да откриете и преборите схващанията и вярванията, които ви ограничават и ви пречат да създадете здрава и щастлива връзка

Причина #5:

Освен как да подобрите любовния си живот в книгата ще откриете житейски уроци, които ще ви помогнат да подобрите живота си като цяло и да се чувствате по-щастливи със себе си.

Причина #6:

Научавате как да се самоосъзнаете и да разберете коя точно сте и какво искате в живота си. Това е ключов фактор, който ще ви помогне да изберете правилните взаимоотношения.

Научете повече за

авторката Лана Броз

Лана Броз е автор и лайф коуч, която обича да разбива мита, че жените могат да са или красиви ИЛИ умни. Тя преживя травма, причинена от собствения й баща, който просто си тръгва. По-късно става свидетел на петгодишната война в Босна. Ужасът от войната и западащата икономика я принуждават да прекъсне образованието си. Но Лана никога не губи любовта си към ученето и до ден днешен се старае да се развива по всяка възможна тема. В момента Лана живее в Белгия с дъщеря си и живее живота, за който винаги е мечтала. Когато не работи, чете по любимите си теми красота и фитнес.
Тя се надява да вдъхнови жените да се преобразят в най-добрата версия на себе си, докато им помага да се ориентират в света на срещите с високо вдигнати глави.

Поръчайте вашето копие още СЕГА, тъй като първият тираж е в ограничен брой !

Plus Receive a $10 Off Coupon! And Get FREE Shipping Anywhere!

Your Awesome Product Title

Few words about the product offered in this category.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, 

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque 

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione.

Our Guarantee To You: We have worked tirelessly to bring you a range that is all natural and organic. We're pretty sure you're going to fall in love with our beautiful products. But in case you're not completely satisfied with our product, you can ask for a 100% refund on your purchase. This puts the pressure on us to ensure that we deliver the best possible products and results to you. We want your experience with BeeHive to be the best. So go ahead and shop with confidence!

A powerful review goes here

These should be different that the ones used above *

Paul Adam
A powerful review goes here

These should be different that the ones used above *

Christine McVeigh

*Specific results are not guaranteed. Actual results may vary.

Ready to go chemical-free and embrace all Natural?

BeeHive is on a mission to help women get the beautiful, glowing skin they desire. We decided to ditch the chemicals and artificial fragrances after being tired of using them on our own skin. We're committed to help you get a healthy skin.

© Copyright 2021. All rights reserved