До всяка жена, която е уморена от повтарящи се, счупени модели в любовния си живот, и иска да научи как да привлече и поддържа връзка с мъж, който я заслужава

Открий подхода, който помогна на хиляди жени да е се радват на щастливи и стабилни отношения - без да се налага да се изправят пред стреса и разочарованието от метода на опита и грешката

Усещаш ли любовният ти живот като битка, за която непрекъснато се бориш?

Ако и ти си попаднала в капана на кратките отношения, в които се чувстваш някак неразбрана и дори пренебрегната, но сърцето ти копнее за истинската любов

И колкото и да се опитваш, намирането на партньор, който те обича, цени и приема точно такава каквато си, изглежда невъзможно…

Обикновено борбата не е свързана с липсата на потенциални партньори. 

Става въпрос за начина, по който подхождаш към любовния си живот…

Става въпрос за твоите вярвания за самата себе си, за връзките и моделите, които несъзнателно се повтарят от миналото ти…

Истината е, че…

Тези модели и вярвания, които следваш днес, се раждат от минали преживявания, от чужди влияния или твои собствени подсъзнателни мисли. 

И именно те ограничават способността ти да привличеш и задържиш точният за теб мъж. 

Тези стари модели и вярвания те карат да се задоволиш с по-малко, да се придържаш към нездравословни връзки или дори да отблъснеш истинските възможности за любов.

  • Може би се оказваш заклещена в примката на „нямам време“ или „всички добри мъже са заети“… 
  • Може би се страхуваш да излезеш от зоната си на комфорт…
  • Или дори не разпознаваш кога се самосаботираш…

Дори и да си опитала от всичко: книгите за самопомощ, приложенията за запознанства, съветите от приятели… 

Въпреки това, все още се чувстваш изгубени в лабиринта на любовта.

Ето една подробност, която остава недоразбрана от повечето жени: за да привлечеш мъж, който те обича и цени, трябва да започнеш да обичаш и цениш себе си на първо място.

Тази трансформация започва вътре в теб!

За да промениш наистина любовния си живот, първо трябва да промениш себе си. 

Това включва опознаване коя си, идентифициране и разбиране кои са твоите вярвания, които те саботират и самоограничават. Включва вземане на съзнателно решение да станеш жена с незаменима стойност.

Чрез прилагане на практически стъпки и стратегии – като освобождаване от минали травми, определяне на нови стандарти, предприемане на конкретни действия… 

Ти си способна да препрограмираш подхода към себе си, а след това и към мъжете и любовта. 

А най-хубавата част? 

Този процес не трае вечно… 

С отдаденост и следване на подходящите съвети, ти можеш да започнеш да виждаш подобрения в любовния си живота си веднага.

Готова ли си за това?

  • Да имаш смислени взаимоотношения и да спреш да се примиряваш с по- малко отколкото заслужаваш…
  • Да имаш повече увереност и по-малко съмнение в себе си…
  • Да имаш повече истинска любов и по-малко самота…

            Обзалагам се, че имаш утвърдително и категорично „ДА!“         

Здравей, аз съм Емилия – твоят консултант по любовни взаимоотношения. С над 6 години практически опит и над 6000 доволни клиенти от моите 2 книги за любовни взаимоотношения “Както си го направиш – наръчник за първи срещи” и “До тук добре – сега накъде?”, моята мисия е да подкрепям жени, които се стремят да бъдат най-добрата версия на себе си в личен план. 

И защото искам да ви бъда максимално полезна, реших да направя нещо, което до сега не съм правила…

Поканих гостуващ автор – жена с много опит и спечелени битки в живота… 

Жена, която има какво да разкаже и какво да даде…

Жена, която вдъхноява с историите и присъствието си…

Жена, която е се е борила и се е издигнала над всичко, което животът й е предоставил.

Представим ти Лана Броз, авторката на „Изкуството да се срещаш с мъже, които те заслужават”

Личната история на Лана е толкова вдъхновяваща…

Преживява войната в Босна и осъзнава от първа ръка суровата реалност на живота. Със силно вкоренени травми в отношенията, подхранвани от проблеми с изоставянето идващи от нейното детство, тя излиза от пашкула на съкрушеност и отчаяние и поема по пътя на успеха и развитието.

През 30-те си години осъзнава, че е време да вземе живота си в ръце и да се справи със себе си и травмите си. Това прави Лана една по-сигурна, самоосъзната жена, която започва да привлича мъже, които я заслужават.

С над 15 години коучинг опит в различни индустрии, включително здраве, красота, фитнес, запознанства и съблазняване, Лана е открила своята страст и цел на живота си в това да помага на другите жени да се научат как да изграждат мечтаните си взаимоотношения. Сега като успешен писател, тя комбинира целия си опит, за да трансформира животите на хората, които и се доверяват.Представям ти за първи път на българския пазар книгата на Лана Броз „Изкуството да се срещаш с мъже, които те заслужават”

Инструменти за развиване на обаятелност: Мъжете обичат да са около уверени и харизматични жени. Разбери как да развиеш тези качества у себе си и да привлечеш точният мъж за теб.
Изкуството на любовта и приемането на себе си :

Разгледай задълбочени стратегии за заздравяване на любовния ти живот, както и за приемането и уважението към теб самата. Това ще те направи по-желана и атрактивна жена.
Разбиране на мъжката психология:Какво се крие дълбоко в умовете на мъжете? Какво наистина искат? Как да се свържете на по-дълбоко ниво?

Ефективни комуникационни умения: Научи се да изразяваш чувствата и желанията си уверено и конструктивно,за подобриш връзката с партньора си.

Техники за привличане и съблазняване: Лана разкрива фини, но мощни техники за привличане и съблазняване, които да те направят неустоима и да поддържат искрата жива във връзката ви.

Разпознаване и привличане на мъже, които те заслужават: Как изглежда този мъж и как да го привлечеш в живота си, използвайки женската си сила?

Избягване на приятелската зона: Лана разкрива работещи тактики, които да те предпазят от това да се окажеш заклещена в “приятелската зона” с мъж, който наистина те интересува.

Разрешаване на конфликти: Овладей изкуството да се справяш с разногласията по начин, който укрепва, а не отслабва връзката ви.

Разбиране на собствените си желания: Научи се да приоритизираш и изразяваш нуждите си в една връзка, като привличаш партньори, които ще ги уважават и изпълняват на 100%.

Книгата „Изкуството да се срещаш с мъже, които те заслужават” е ръководство за щастлив любовен живот, разгледан в конкретни стъпки в 117 глави. Дава уникални решения, тактики, разкази и подробни планове за действие, които да те подготвят за срещи с мъже, които те ценят. 

Запознанствата и развиването на отношенията наистина могат да бъдат жестоки. Въпреки това, с напътствията на Лана, можеш да започнеш процеса по привличане на мъже, които те заслужават, като се преврнеш в своята най-добра версия преди това. 

Време е да  изградиш красива връзка с теб самата, а след това и с мъжа на твоите мечти. Лана е тук, за да ти помогне да реализираш това – от началото до края.

Не е необходимо да връщаш времето назад, да обикаляш салоните за красота или да променяш драстично външния си вид… Твоето мислене и как възприемаш себе си е ключът към привличането и поддържането на качествени взаимоотношения с мъже, които те заслужават! Първата стъпка е да се научиш как да привлечеш такива мъже… И след това, да изградиш здравословна и пълноценна връзка с Избрания.

Ще получиш цялата тази мъдрост събрана в книгата „Изкуството да се срещаш с мъже, които те заслужават” на цена от 34лв. Много жени точно като ТЕБ са преживели трансформация в живота си, след като са приложили тактиките и съветите на Лана Броз от „Изкуството да се срещаш с мъже, които те заслужават”.

Оценката за книгата в Amazon

5 от 5
5/5

Ето какво споделят читателките:

Помага за по-щастлив живот, не само за по-добри срещи

Лана предоставя наистина изчерпателно ръководство как да се справим със срещите. Тя разказва как се е озовавала от една катастрофална връзка в друга, докато не се е взела в ръце. В основата на нейната история съвети за срещите е нещо старомодно, но ценно като злато и то е да живеем страхотен и щастлив живот, независимо дали излизаме с някого или не. Уроците по самочувствие и и как да живеем като стойностен човек, са безценни за всеки. Лана предлага толкова много указателни табели за това как да забележим не само тези, които биха ни загубили времето, но и как ние сами понякога го правим. И това води до това защо трябва да се откажете от срещата си или защо срещата ви зарязва вас. Прочетете книгата заради житейските уроци, ако сте необвързани и използвайте всичко вътре, за да намерите подходящия.

Страхотна

Смислена, полезна и добре написана

Изненадващо полезна!

Все още не съм навършила 30 години, но се радвам, че открих тази книга. Пълна е с изненадващо ценни и проницателни съвети специално за жени, които искат да се срещат с класни мъже. В днешно време е трудно да се намерят готини мъже и още по-трудно да такива, с които наистина бихте могли да имаме връзка. Тази книга е чудесен наръчник за жените, да се ориентират безпроблемно в света на срещите и да се представят по начин, който подчертава качествата им на стойностни жени. Браво на авторката!

Ценна!

Тази книга е пълна с мъдрост! Целевата аудитория са жени, които са готови да направят промяна и тези, които искат да научат за промяната. Промяната означава работа. Работа, която си заслужава в дългосрочен план. Има някои разлики във формулировката от американския английски език, но тя излага гледната си точка с брутална честност, която е необходима, когато се правят неща, променящи живота. Много добре!

„Изкуството да се срещаш с мъже, които те заслужават” не е обикновено ръководство за запознанства. 

Това е точната формула и стратегия, от която се нуждаеш, за да привлечаш без усилие любовта, която заслужаваш.

Любовта не трябва да е предизвикателство.

Не е необходимо да отнеме години – или дори седмици!

„Изкуството да се срещаш с мъже, които те заслужават” ти показва как да започнеш да привличаш точните за теб мъже веднага, защото промяната идва първо от теб самата.

Ако си готова да спреш да се съмнявате в стойността си и да започнеш да привличаш висококачествени мъже, присъедини се към читателите на „Изкуството да се срещаш с мъже, които те заслужават” сега. 

Дори и да си опитала всички съвети за запознанства и отношения, тази книга ще ти даде един различен поглед на това как да преодолееш любовните бариери, които са те спирали, и да пренасочиш романтиката която витае във въздуха директно в живота си.

Какво би дала, за да усетиш спокойствието, че ще бъдеш с мъж, който да те уважава и обожава завинаги? Какво би дала, за да имаш щастлив отношения с мъжа на мечтите си, от които децата ви да се учат? Какво би дала, за да създадеш живот, изпълнен със споделена любов? „Изкуството да се срещаш с мъже, които те заслужават” ти показва как да получиш всичко това само за 34.90лв. Това е малка инвестиция за романтичен живот от висша класа.

„Изкуството да се срещаш с мъже, които те заслужават” е за жени, които:

Ако случайно се чудиш:

Какво означава да се срещам с мъж, който ме заслужава?

Това е този мъж,  който е готов да те дари със същите грижи, уважение и отдаденост, които ти му предоставяш. Той цени честността, емоционално зрял е и умее да общува ефективно. Сигурнен е в себе си и уважава партньорката си. Тази книга ще те напътства как да разпознеш и привличеш такива мъже.

За кого е тази книга?

Тази книга е за всяка жена, която е уморена от повтарящи се, счупени модели в любовния си живот, и иска да научи как да привлече и поддържа връзка с мъж, който я заслужава.

Трябва ли да имам опит от предишни провалени срещи и нещастна любов за да се възползвам от тази книга?

Не, тази книга е написана в ясен и достъпен стил, който е подходящ за всяка жена, която желае да бъде наравно с мъжа до нея, независимо от предишния и опит.

Чела съм други книги за запознанства и отношения преди. С какво този е различна?

„Изкуството да се срещаш с мъже, които те заслужават” е базирана на стратегия, изградена от години наблюдение и практика от живота на Лана, за да ти покаже как да използваш своите нагласа и действия, за да срещнеш точният за теб мъж.

Може ли тази книга да ми помогне, ако вече съм във връзка?

Да, тази книга може също да помогне да подобриш сегашната си връзка, като те научи как да общуваш по-ефективно, да разбираш по-добре партньора си и заедно да работите за по-дълбока връзка един с друг.

Колко бързо ще видя резултатите след прилагането на стратегиите в тази книга?

Пътят на всеки е различен и времето за усещане на резултатите може да варира. Повечето читатели обаче започват да забелязват промяна в начина си на мислене и поведение веднага след прилагането на стратегиите от книгата. Значителни промени в твоя любовен живот могат да се видят в рамките на няколко седмици или месеци.